Twee arrestaties bij burenconflict

zaterdag 14 mei 2016

Sittard-Geleen - De politie heeft zaterdagmiddag twee mannen gearresteerd naar aanleiding van een burenconflict in de Hemelsley.

Daar bleek dat er tussen de bewoners van twee panden een conflict was, waarbij andere mensen betrokken waren geraakt. Een van hen zou daarbij een vuurwapen hebben getoond. Nadat agenten deze man in een woning hadden aangehouden, wilde een andere man verhaal bij hem halen.  De situatie werd op straat steeds dreigender, waarop er meer agenten werden ingezet. Toen agenten de gearresteerde man naar een politieauto wilden brengen, probeerde de andere man hem te lijf te gaan. Daarop werd hij door de politie gearresteerd, waarbij hij nog verzet pleegde. Uiteindelijk konden beide verdachten naar een politiebureau overgebracht.  Zij zijn allebei niet woonachtig in de Hemelsley, maar komen uit Heerlen en Sittard-Geleen en zijn respectievelijk 47 en 58 jaar oud.

Onderzocht wordt wat de precieze aanleiding voor dit conflict is geweest.  Een vuurwapen heeft de politie niet aangetroffen. Of er daadwerkelijk sprake is geweest van een vuurwapen, wordt ook in het verdere onderzoek meegenomen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Einighausen | 112 alarmeringen Einighausen | Goedkoop Tanken in Einighausen | Supermarkten in Einighausen | Weerbericht Einighausen