Twee arrestaties bij doorzoeking pand

donderdag 21 mei 2015

Oirsbeek - De politie heeft woensdagnacht twee mannen aangehouden bij een doorzoeking van een pand aan de Provinciale weg in Oirsbeek.

De doorzoeking maakt onderdeel uit van de aanpak van de politie gericht op derecente ontwikkelingen binnen het OMG(Outlaw Motorcycle Gangs)-circuit. Hetonderzoek van de politie in het pand richt zich onder meer op de mogelijkeaanwezigheid van wapens. Woensdagavond heeft de politie ook controlesuitgevoerd bij enkele verkeersknooppunten in de omgeving van Sittard-Geleen. Deinzet van de politie is erop gericht om ernstige verstoringen van de openbareorde te voorkomen. Meer informatie is op dit moment niet bekend.

De aanpak van OMG's heeft een hoge prioriteit voor de politie, gemeente enOpenbaar Ministerie. Leden zijn op grote schaal betrokken bij criminele en/ofondermijnende activiteiten op het gebied van onder meer wapens, drugs enintimidatie. Hierbij wordt door de betrokken partners gekeken naar de meesteffectieve werkwijze; dit kan zowel bestuurlijk, strafrechtelijk of anderszinszijn.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Einighausen | 112 alarmeringen Einighausen | Goedkoop Tanken in Einighausen | Supermarkten in Einighausen | Weerbericht Einighausen