Jonge aanrander aangehouden

maandag 2 september 2013

Sittard - Vrijdag 30 augustus heeft de politie een jongen (14) uit Sittard aangehouden die ervan wordt verdacht de afgelopen tijd een aantal vrouwen bij de billen te hebben gegrepen.

Afgelopen vrijdag fietste een vrouw over de Hoogveldlaan toenzij door de verdachte werd aangesproken. Hij was op de fiets en vroeg de weg aande vrouw. Toen ze stilstond om de vraag te beantwoorden betastte de verdachte devrouw ineens. De vrouw gaf de politie een goed signalement en een paar uur laterzagen agenten de verdachte in dezelfde omgeving fietsen waarna hij kon wordenaangehouden. De jongeman wordt ervan verdacht in de zomermaanden nog vier anderevrouwen te hebben betast, allemaal in Sittard. Hij wordt vandaag voorgeleid bijde Rechter - Commissaris.

Slachtoffer gezocht

De politie is nog op zoek naar een slachtoffer. De verdachte gafaan zo'n twee weken geleden ook een vrouw onzedelijk te hebben betast. Hij hadhaar eerst de weg naar het station gevraagd. Van deze aanranding is nog geenaangifte gedaan. Waar deze aanranding plaats heeft gevonden kon de jongen nietgoed aangeven.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Einighausen | 112 alarmeringen Einighausen | Goedkoop Tanken in Einighausen | Supermarkten in Einighausen | Weerbericht Einighausen